Sortir per Gràcia

El millor oci nocturn del barri

Heliogabal

Heliogabal

Heliogàbal

És sens dubte un dels pols musicals i de la nit de Gràcia. L’Associació Cultural Heliogàbal es va fundar l’any 1995 amb l’objectiu de servir de plataforma per al desenvolupament i la promoció d’activitats artístiques i culturals al barri de Gràcia de Barcelona. Com a espai de difusió, l’Heliogàbal propicia l’encontre entre públic, veïns, artistes, col·lectius i associacions i col·labora amb altres plataformes del teixit cultural i artístic de Barcelona, com discogràfiques i editorials independents.

Ramón y Cajal, 80, Gràcia, 08012

L’Entresòl

 • 5/5
 • Recomanat

El local aposta per la qualité: la decoració és senzilla, mesuradament moderna, amb línies clares i lavabos degudament desinfectats. La seva personalitat es defineix sobre dos eixos inamovibles: una selecció musical que provoca atacs de priapisme (si voleu escoltar Snow Patrol aneu al Karma) i els millors gintònics de Gràcia, entre ells el senyorial Tanqueray Rangpur, una obra d’art amb llima, infusió de te verd i la mateixa aroma que el clatell d’Ana de Armas. Tenen més de 35 marques premium de ginebra.

Planeta, 39, Gràcia, 08012

Elephanta Bar

Elephanta Bar

Elephanta

 • 4/5
 • Recomanat

Teteria amb nom d’illa índia amb tamborets de fusta tallada i taules decorades amb un ‘collage’ d’imatges de diaris i revistes. S’hi pot jugar a escacs o a altres jocs, prendre un bon te o gaudir, a partir de les deu del vespre, del ‘happy hour’ de gintònics i còctels. Amb connexió Wi-fi.

Torrent d’en Vidalet, 37, Gràcia, 08012

Le Standard

Le Standard

Le Standard

 • 3/5

La gràcia d’aquest bar –cent per cent gracienc– és que s’acosta més a una sala d’estar que no pas a un bar convencional. Aneu-hi d’hora per aconseguir un bon sofà, i demaneu uns quants daiquiris.

Topazi, 24, Gràcia, 08012

Bar Velcro

Bar Velcro

Velcro Bar

 • 3/5

De pura llum ancestral i moderna, el Velcro és el refugi del que vol sortir per la porta del darrere d’un dimecres. Cada nit el repoblen homínids disposats a veure líquids translúcids que, encara que no vulguin, els esquitxaran a la cara un ssshhh, ahhh.S’asseu la gentada a la barra, alçats en tamborets, i durant hores, com si estiguessin sota aquella llum blava de les carnisseries, la que caça mosquits, no es mouran ni un centímetre.

Vallfogona, 10, Gràcia, 08012

Electric Bar

Electric Bar

Elèctric Bar

 • 4/5
 • Recomanat

Hi ha bars que no esperes que et canviïn la vida. Hi són per fer la seva funció: una birra sortint de la feina o un còctel d’estar per casa per no sortir del barri. L’Elèctric va vestit amb aquest uniforme. Llueix barra d’acer reglamentària, prestatgeries carregades on no hi falta el JB i una màquina registradora rònega que no sortirà en cap curtmetratge. Algú ha escrit amb retolador la carta de begudes a sobre d’una cartolina que sembla robada del material escolar d’un nen.

Travessera de Gràcia, 233, Gràcia, 08012

Sonotek

Sonotek

Sonotek

 • 4/5
 • Recomanat

En les altures de Gràcia, aquest bar s’ha guanyat una sòlida reputació entre la parròquia alternativa: personalitat friqui, fetitxisme pop i còctels a preus de crisi són alguns mèrits.

Rabassa, 39, Gràcia, 08024

Switch

Switch

Switch Bar

 • 3/5

Un bar que sembla un malson amistós, sortit d’un univers paralel i ‘retro’. Dins us esperen unes cerveses fredes i sessions dels millors DJ!.

Francisco Giner, 24, Gràcia, 08012

Rosso Porpora

Rosso Porpora

Rosso Porpora

 • 4/5
 • Recomanat

En aquest acollidor bar d’aire noctàmbul i rococó, cada divendres podreu treure el ventre de penes a base d’un generós aperitiu italià a la barra. Sempre en la franja de tarda-nit, esclar.

Ros de Olano, 4 bis, Gràcia, 08012

Shake it!

Shake it!

Shake It!! Barcelona

 • 4/5
 • Recomanat

El Shake It! és un club de bona música amb dos pisos i piles de bones propostes per a moltes nits de cada mes. Què s’hi escolta, al Shake It!? Des de rocksteady a northern soul, passant per pop del que enlluerna, garatge frenètic o soul i funk dels de no-puc-parar-de-ballar.I què els distingeix? Els acústics d’indie no comercial i una llarga i sucosa carta de gintònics servits amb tots els gadgets i parafernàlia necessària per fer-los únics i atractius.

Secretari Coloma, 42, Gràcia, 08025

KGB

KGB

KGB

El 1984 la planta baixa d’una fàbrica tèxtil es reconvertia en el KGB, un multiespai que va abanderar l’estètica de garatge i que obria una escletxa de progrés entre tant local ensopit. 21 anys d’història no han aburgesat el KGB, que segueix programant rock perillós i darrerament rumba. Concerts i sessions de DJ conformen el gruix de l’actual programació de la sala, activa i polifacètica. En les sessions, mana l’electroclash.

Alegre de Dalt, 55, Gràcia, 08024

Anuncios